Zadnje objave

ČipIn golf klub Trebnje - novi član PPZS

PPZS uspešno širi število PP klubov in svoje članstvo. Pridružil se nam je 4. slovenski PP klub "ČipIn golf klub Trebnje", Blato 27, 8210 Trebnje. Predsednik kluba je g. Matjaž Lavrih (matjaz.lavrih@gmail.com). Klub deluje na PP igrišču Blato pri Trebnjem. Vadišče in igrišče sta urejena na površini 25.000 m2, v prijetnem dolenjskem okolju, ki ga obkrožajo neokrnjene gozdne in travne površine s številnimi vodnimi izviri, manjše jezero in potok. Dostop je urejen po asfaltni cesti (3,5 km od Trebnjega). Poleg lepo urejene klubske hišice s sanitarijami je na razpolago dovolj parkirnih mest. Vadišče sestavljajo udarjališče za vadbo dolgih in kratkih udarcev z osmimi pokritimi mesti in vadbene zel

Podpis pogodbe o sodelovanju z Erste Card, Diners Club International

Erste card, Diners Club International in PPZS sta podpisali pogodbo o sodelovanju pri razvoju PP pri nas. Vsi polnoletni člani slovenskih PP klubov, članov PPZS, bodo poleg klubske izkaznice PPZS prejeli tudi neaktivirano kreditno kartico Golf Card (aktivacija je enostavna). Kartica prinaša igralcem golfa in pič in pata prenekatere ugodnosti (več na https://www.dinersclub.si/).

Predstavitev DIPPa na PGAS summitu 2017

Na izobraževalnem seminarju za slovenske profesionalne učitelje člane PGAS, ki je potekal 14. in 15.2.2017, v prostorih golfskega igrišča Smlednik, je PPZS predstavila svoj program tečajev za dovoljenje za igranje pič in pata - DIPP. Tečaji bodo potekali na slovenskih PP igriščih. PP bodo poučevali profesionalni učitelji, člani PGA Slovenije, ki se bodo prijavili do 26.2.2017. Spisek bomo objavili na naši spletni strani.

Koledar tekmovanj 2017

PPZS objavlja koledar tekmovanj 2017. Ker se bodo PPZS pridružili novi klubi in igrišča bo program dopolnjen pred sezono. Več na spletni strani www.pitchputt-slo.com.

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije