Zadnje objave

April 26, 2017

Pitch&Putt zveza Slovenije je bila na letni skupščini, ki je bila v Barceloni v Španiji, soglasno sprejeta med redne člane Evropske zveze za Pitch&Putt EPPA in Svetovne zveze za Pitch&Putt FIPPA.

S tem priznanjem (Slovenija je vzorno izpolnila vse pogoje) in pom...

April 18, 2017

Na 1. kolu 1. PPL na Blatu pri Trebnjem so se prisotni dogovorili za ustanovitev nove komisije PPZS. Ustanovitev komisije je podprl tudi UO PPZS.

"Komisija za mladino in družine" bo skrbela za mladinski program, animacijo, vadbo in tekmovanja mladine.

Posebna pozornost b...

April 15, 2017

PPZS bo vodila rang liste, lestvice najboljših slovenskih igralcev Pitch&Putta (PP).

Na spletni strani Pitch&Putt zveze Slovenije (tekmovanja, rezultati in rang lestvice) si lahko ogledate trenutno stanje na absolutni rang listi. Povedel je kar predsednik PPZS in PPK Ža...

April 10, 2017

1. kolo 1. PPL je minilo na dobro pripravljenem igrišču Blato Trebnje, ob odlični organizaciji in gostoljubju domačinov. Kar se rezultatov tiče pa le ti niso dovolili nobenega presenečenja in so se, po dobri igri, učvrstili na 1. mestu. Naslednje kolo bo prav tako na i...

April 4, 2017

Entuziasti ČipIn golf kluba Trebnje, Golf&Country Cluba Trebnje in igrišča za PP Blato Trebnje hitijo z zaključevanjem del - postavitvijo garderobnega in sanitarnega prostora ob robu PP igrišča.

Klubski hišici in pokritemu prostoru za vadbo dolgih udarcev se bo tako pri...

April 4, 2017

Golf zveza Slovenije in Pitch&Putt zveza Slovenije sta se dogovorili za tesno sodelovanje pri skupnem razvijanju PP in golfa. Nekaj poudarkov dogovora:

- GZS bo v svoji novi reviji omogočila pojavnost PPZS.

- GZS podpira izvajanje tečajev za DIPP PPZS (dovoljenje za igra...

Please reload

Please reload

Arhiv
Please reload

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije