Zadnje objave

October 31, 2017

PPZS uspešno širi svoje članstvo.

Priključil se ji je že peti PP klub "KLUB PITCH&PUTT PAPEŽ" iz Tabora v Savinjski dolini. Predsednik kluba je g. Emilijan Ribič.

Klub je izpolnil vse pogoje za redno članstvo v PPZS, registracijo kluba s svojim matičnim klubskim igriščem...

October 8, 2017

Z zadnjim krogom 1. PPL na Žaženberku je padla zavesa letošnje sezone PP v organizaciji PPZS.

Pri PPZS so s prvo sezono zelo zadovoljni. V petih klubih in na štirih igriščih, ki so člani PPZS je število igralcev pič in pata naraslo na več kot100 članov, organiziranih je...

October 8, 2017

Član PPK Žaženberk Vilibald Vengust je v prvi sezoni vodenja rang liste najboljših slovenskih igralcev Pitch&Putta osvojil prvo mesto in laskavi naslov najuspešnejšega igralca v 1. sezoni Pitch&Putta v Sloveniji. Iskrene čestitke Vili.

Na drugem in tretjem mestu sta...

October 8, 2017

V čudovitem okolju Žaženberškega hriba nad Preboldom in zdaj že na igrišču s štirimi luknjami ter v prijetnem vzdušju - tudi v imenitni klubski hiši, je v zadnjem kolu, 5. krogu 1. slovenske lige v pič in patu zmagalo moštvo domačina, PPK Žaženberk, ki je osvojil 69 to...

October 3, 2017

Člani PPK Žaženberk so na prvem slovenskem prvenstvu v igri za luknjo (Match Play) za posameznike, na odlično pripravljenem igrišču za PP na Brdu, premagali vse svoje nasprotnike in se v zaključnem superfinalu pomerili med seboj.

Robert Dular je premagal izkušenega Dolf...

Please reload

Please reload

Arhiv
Please reload

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije