top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

ČipIn golf klub Trebnje - novi član PPZS

PPZS uspešno širi število PP klubov in svoje članstvo. Pridružil se nam je 4. slovenski PP klub "ČipIn golf klub Trebnje", Blato 27, 8210 Trebnje.

Predsednik kluba je g. Matjaž Lavrih (matjaz.lavrih@gmail.com).

Klub deluje na PP igrišču Blato pri Trebnjem.

Vadišče in igrišče sta urejena na površini 25.000 m2, v prijetnem dolenjskem okolju, ki ga obkrožajo neokrnjene gozdne in travne površine s številnimi vodnimi izviri, manjše jezero in potok. Dostop je urejen po asfaltni cesti (3,5 km od Trebnjega). Poleg lepo urejene klubske hišice s sanitarijami je na razpolago dovolj parkirnih mest.

Vadišče sestavljajo udarjališče za vadbo dolgih in kratkih udarcev z osmimi pokritimi mesti in vadbene zelenice. Igrišče ima 6 lukenj z dolžinami od 40 do 90 m in je primerno za otroke, začetnike in vse tiste, ki bi radi uživali in napredovali v kratki igri golfa.

Prostor je primeren tudi za organizacijo dogodkov za zaključene skupine.

V času sezone sta vadišče in igrišče Blato Trebnje odprta vsak dan od 8.00 do 19.00, igranje pa je možno po dogovoru. Ob sobotah in nedeljah je predvidena igra PITCH & PUTTa od 13. – 19. ure.

Dodatne informacije o vadišču, poteku vadbe in igranju dobite pri g. Tonetu Zaletelu na telefonski številki 041 377 958 (tone.zaletel@gmail.com).

ARHIV
archive
bottom of page