top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

PP igrišče Brdo je že odprto, Trebnje bo odprto do 1.4.2017, Žaženberk z novo luknjo

Sezona je tu. Igrišče za pič in pat Brdo je že odprto. Že zdaj je v zelo dobrem stanju in bo letos zagotovo doživelo enega svojih vrhuncev, po zasedenosti in predvsem po kakovosti svojih površin. Več informacij: Aljaž Praprotnik, 041 474 417, golf@brdo.si in Tomaž Čadež, 051 644 246, tomaz.cadez@brdo.si, www.brdo.si, golf.

Tudi Blato v Trebnjem se pripravlja na sezono in bo svoja vrata odprlo do konca meseca marca. Več info: Tone Zaletel, 041 377 958, tone.zaletel@gmail.com, www.gcc-trebnje.si. Vsi, ki bi radi igrali pič in pat se lahko pridužite 4. slovenskemu PP klubu "ČipIn golf klub Trebnje", Blato 27, 8210 Trebnje. Predsednik kluba je g. Matjaž Lavrih (matjaz.lavrih@gmail.com). Na Blatu lahko opravite tudi tečaj za dovoljenje za igranje PP - DIPP.

Igrišče za pič in pat Žaženberk pri Preboldu intenzivno gradi dodatno luknjo, tako da bosta vadišče in igrišče na voljo v mesecu aprilu. Točen termin bo objavljen naknadno. Termine tečajev za DIPP, dovoljenje za igranje PP, bodo objavili na svoji spletni strani www.zazenberk.com oz. na www.facebook.com/zazenberk/. Več info Jožef Klančnik, 041 662 241 in Klara Klančnik Kozlar, 031 610 445.

Podatke o ostalih slovenskih PP igriščih najdete na www.pitchputt-slo.com, klubi in igrišča, podatki o igriščih.

Fotografija: klubska hiša igrišča za PP Žaženberk

ARHIV
archive
bottom of page