top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

SLO POKAL - PO DODATNI LUKNJI PRVO MESTO RALFU PANČURJU

Na izjemno zanimivem tekmovanju na izpadanje za SLO pokal 2018, je v boju za prvo mesto, po neodločenem rezultatu in podaljšku za eno luknjo, Ralf Pančur, član ČIGK Trebnje, tesno premagal Jožefa Klančnika, PPK Žaženberk.

V superfinalu, na zadnji luknji rednega dela tekmovanja je Ralf zadel zelenico, Jožef pa je žogico udaril v bunker pred njo. Lega žogice je bila zelo slaba, ob samem robu 50 cm visoke stranice bunkerja. Kazalo je, da je tekmovanje odločeno. Jožef pa je z imenitnim vertikalnim udarcem zavrtel žogico proti luknji in izenačil rezultat. Igralca sta nadaljevala dvoboj na eni luknji, kjer je Ralf tesno zmagal in osvojil kristalno lovoriko za najbolj uspešnega igralca SLO pokala 2018. Tudi ostali dvoboji so bili zelo izenačeni in zanimivi.

Zmagovalec se je zahvalil tekmecem in organizatorju ter povabil vse na zaključek PP sezone 2018, ki bo v soboto, 3.11.2018, s startom na znak ob 10.00., na igrišču Blato Trebnje. Manjkal ne bo tudi povhov golaž, odojek in seveda pokušina dolenjskih vin ... .

Organizacijo, dobro pripravljeno igrišče in vodenje tekmovanja, je odlično izpeljal vodja PP igrišča Stanežiče Ljubljana, Aleš Perčič.

Fotografija (z leve): Aleš Perčič, vodja PP igrišča, Aleš Franetič, podpredsednik PPGK Olimpija, zmagovalec Ralf Pančur, drugouvrščeni Jožef Klančnik

ARHIV
archive
bottom of page