top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

SLO OPEN 2019: PISANA UDELEŽBA - VISOKA KAKOVOST


Na fotografiji:

levo predsednik ČIGK Trebnje Matjaž Lavrih in desno 4. na SLO Open 2018 Matjaž Slak (PPGK Olimpija Ljubljana)

3. SLO Open bo letos izjemno zanimiv. Poleg naših igralcev prihajajo tujci iz kar 7 držav (Hrvaška, Čile, Španija - Katalonija, Nizozemska, Irska, Švica, Francija).

Kar nekaj tujcev ima negativni HCP oz. HCP okoli ničle, najnižjega ima Nizozemka Herma Kleinlugtenbeld (-1,7), ki trenutno vodi na svetovni ženski jakostni lestvici.

Doslej so bila prva tri mesta rezervirana za tuje igralce in igralke, morda pa je zdaj pravi trenutek, da se med zmagovalce zavihtijo tudi člani slovenske zveze za Pitch&Putt.

Nastopili bodo vsi najboljši s častne liste najbolj uspešnih slovenskih igralcev PP, tudi 4. s preteklega SLO Opna Matjaž Slak, član kluba domačina PPGK Olimpije iz Ljubljane. Matjaž bo moral, poleg igranja, sodelovati pri organizaciji prvenstva, saj je zaposlen na igrišču za PP Stanežiče in je med drugim odgovoren tudi za postavitve in vzdrževanje igrišča.

Kakovostne igre torej ne bo manjkalo, iskre za zmago se bodo zagotovo močno kresale, saj bo vrh tokrat bolj širok in izenačen - naši igralci seveda računajo tudi na prednost domačega igrišča.

ARHIV
archive
bottom of page