top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

POKAL ZA PRVAKA 1. PPL ZASLUŽENO V ROKAH PPGK OLIMPIJA LJUBLJANA


fotografija, z desne proti levi: nasmejani zmagovalci 1. PPL Aleš Borut Ivanko, Peter Rajačič, Tomaž Koleša, Matjaž Slak, Ivo Pufič in predsednik PPZS Jožef Klančnik

Kljub temu, da so igralci PPGK Olimpije 2 na zaključnem krogu 1. PPL na Brdu pri Kranju osvojili tretje mesto, so premočno osvojili 1. mesto v letošnji 1. PPL. Bili so najbolj konstantni, z največ enakovrednimi igralci, ki so v provprečju dosegali skoraj 100 točk na tekmovanje, kar je zadostovalo za 39 točk prednosti pred drugim ČIGK Trebnjim 1 in za osvojitev spominskega pokala PPZS za prvaka 1. PPL za sezono 2019. Pomembno dejstvo je tudi, da so igralci zmagovalnega moštva tudi najbolj uspešni na absolutni rang listi najboljših igralcev PP v Sloveniji, saj so med prvimi štirimi kar trije njihovi člani - 1. Tomaž Koleša, 3. Peter Rajačič in 4. Matjaž Slak.

Na tretjem mestu je moštvo PPGK Olimpije 1, ki je na Brdu osvojilo 1. mesto, po odličnih igrah Aleša Franetiča in Almirja Babiča, četrti je PPK STOL iz Žirovnice, peti ČIGK Trebnje 2, šesti PPK Žaženberk in sedmi ČIGK Trebnje 3. Moštvi Capo di Istra Koper in Papež PPK s Tabora letos nista natopali v 1. PPL.

ARHIV
archive
bottom of page