ZADNJE OBJAVE
recent posts

SLO POKAL - FINALE NA BRDU SUPERFINALE V LJUBLJANI

October 2, 2019

Sezona tekmovanj v organizaciji PPZS se počasi bliža koncu. Člane slovenskih PP klubov, poleg lokalnih tekmovanj, čakata le še dva uradna zaključna dogodka, tekmovanji za SLO Pokal v seštevni igri posameznikov na izpadanje.

Najprej je na vrsti kvalifikacijsko tekmovanje "Finale SLO Pokala 2019", na Brdu pri Kranju, 12.10.2019, ko se bo bo 32 igralcev pomerilo za 16 mest, ki vodijo v "Superfinale SLO Pokala 2019", ki bo na igrišču za PP Stanežiče, v Ljubljani, 19.10.2019.

Obe tekmovanji prinašata tudi točke za Častno listo najboljših igralcev PP v Sloveniji. Prav na vrhu je velika gneča; vodilni trije igralci, Tomaž Koleša, Almir Babič in Peter Rajačič (vsi PPGK Olimpija Ljubljana) so po točkah skoraj izenačeni, tako, da se bo za vrh zagotovo razplamtel ogorčen boj za vsako zmago. Seveda pa je Match Play večkrat tudi igra presenečenj, tako, da se lahko v ospredje prebije tudi kdo od zasledovalcev.

Na Stanežičah bo predsednik PPZS Jožef Klančnik podelil spominski nagradi zmagovalcu SLO Pokala 2019 in tudi zmagovalcu Častne liste najboljšh igralcev PP v državi za leto 2019.

 

 

Please reload

Please reload

ARHIV
archive
Please reload

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije