top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

OD ZDAJ PP TUDI IZVEN OBČINE PREBIVANJA


Odpravljena je splošna omejitev gibanja prebivalcev Slovenije na občine, tako, da lahko poslej igrate Pitch&Putt na vseh naših igriščih, z omejitvami in na način kot to predpisujejo ustrezne vladne in zdravstvene organizacije,

V teku je odpravljanje še nekaterih omejitev, tako, da bo v naslednjih dneh jasno, če bo mogoče pričeti s turnirsko sezono PP. Med prostim igranjem in igranjem na turnirju pravzaprav ni razlike, upoštevati je potrebno le varnostne ukrepe (redno umivanje rok, pravila higiene kašlja, varnostna razdalja med igralci, uporaba zaščitne maske na recepciji igrišča, peščenih ovir ni potrebno grabiti, palice z zastavico v luknjah se ne dviguje, druženja po turnirju ne bo ...). PP je individualni šport in na srečo ga je možno igrati brez vsakega stika, vsak s svojo opremo, svojo žogico ... .

9.5.2020 je na sporedu 1. krog 1. PPL (sicer 2. krog). Takoj po prvomajskih praznikih vas obvestimo, če bo turnir možno izpeljati - natančna navodila vam bomo posredovali v razpisu tekmovanja.

ARHIV
archive
bottom of page