top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

YANN LE TALLEC (FRANCIJA) DRUGIČ


Yann Le Tallec (Francija), edini udeleženec SLO Opna iz tujine, ostali prijavljeni tujci so udeležbo odjavili, je premočno zmagal na 4. SLO Opnu, Mednarodnem odprtem prvenstvu Slovenije v PP. To je bila 2. Yannova zaporedna zmaga, odigral je PAR Stanežiškega igrišča za PP (108). Tekmovanje je potekalo le 1 dan, 2 kroga in je bilo omejeno na največ 36 igralcev.

Yann se pri nas počuti kot doma, slavje je doživljal v krogu svojih PP prijateljev iz Slovenije. Po povratku v domovino so mu člani njegovega kluba, Yann je lastnik igrišča za PP, pripravili ganljiv sprejem.

Slovenski državni prvak je postal Tomaž Koleša (117), ki je za eno samo točko premagal Miha Čižmana (118), tudi s pomočjo imenitnega udarca naravnost v luknjo. Tretje mesto sta si delila Almir Babič (120) in Drago Banovič (120).

V moštvenem tekmovanju je 1. mesto osvojilo moštvo "Šparovčki" (Yann Le Tallec, Saša Leban, Sandi Petkovšek, 231 udarcev), pred "Green Dragonsi MNZ (Igor Petrovčič, Almir Babič, Miha Čižman, 238) in Žaženberkom 2 (Jožef Klančnik, Bogdan Kočevar, Bojan Caglič).

ARHIV
archive
bottom of page