Zadnje objave

VROČA JESEN na slovenskih igriščih za PP

Po vročem poletju se bo za slovenske igralce PP sezona nadaljevala zelo intenzivno. Jesen bo torej vroča, čakajo nas zaključki tekmovanj PPZS, klubska prvenstva ... in boj za mesta na častni listi najboljših slovenskih igralcev PP. Naj vas spomnimo na koledar tekmovanj PPZS: 13.9. - Troboj Sovenija:Hrvaška:Katalonija na Brijonih, 13.9. - Dvoboj Hrvaška:Slovenija, na Brijonih, 14. do16.9. - SLO OPEN, na Brdu, 28.9. - Zaključek 1. PPL, na Žaženberku, 13.10. - SLO Pokal, finale, na Brdu, 20.10. - SLO Pokal, superfinale, v Ljubljani, Stanežiče. Veliko uspehov!

JOŽEF KLANČNIK na odprtem prvenstvu PPZ Irske in letni skupščini FIPPA

Letne skupščine FIPPA se je udeležil predsednik PPZS Jožef Klančnik. Med drugim so obravnavali sistem tekmovanja za profesionalne igralce, osnutek je izdelala PPZS, sprejeli pa so še enega rednega člana - Švico. Jožef je zastopal slovenske barve tudi na Irskem odprtem prvenstvu na igrišču Seapoint in z zelo dobro igro, kljub dežju in močnemu vetru, končal malo pod sredino sicer izjemno dobrih igralcev (189 udarcev). Zmagovalec Irec Damien Fleming je za 3 kroge potreboval le 139 udarcev ali 2,5 udarca na luknjo kar pomeni, da je bil v glavnem regularno na zelenici in potem zakjučil z enim ali dvema patoma!

TRIANGULAR Katalonija:Slovenija:Hrvaška

V četrtek, 13.9.2018, bo na Brijonih troboj državnih reprezentanc Katalonije, Hrvaške in Slovenije. Tekmovanje bo uvod v SLO OPEN, Odprto mednarodno prvenstvo Slovenije v Pitch&Puttu, ki bo na Brdu pri Kranju, od 15.-16.9.2018, z uradnim treningom v petek, 14.9.2018. Sočasno bo odigran tudi dvoboj med Slovenskimi in Hrvaškimi igralci PP. Ob tej priložnosti bodo predstavniki svetovne PPZ, FIPPA, opravili razgovor s predstavniki PP na Hrvaškem o pridružitvi Hrvaške PPZ FIPPI. Vlogo mediatorja je uspešno opravil predsednik slovenske PPZ Jožef Klančnik.

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije