Zadnje objave

ČASTNA RANG LISTA NAJBOLJŠIH - MIHA ČIŽMAN Z VELIKO PREDNOSTJO

Po spomladanskem delu sezone 2020 je po treh tekmovanjih, treh krogih 1. PPL, premočno na vrhu častne rang liste najboljših slovenskih igralcev PP član Ljubljanske Olimpije 1 Miha Čižman, 49,5 točk. Sledi Almir Babič, ki pravtako igra za moštvo Olimpije 1 (30,5), na tretjem mestu pa je odlična Saša Leban s 27 točkami. Stik z vodilnimi držita še igralec Olimpije Matjaž Slak (26) in igralec Trebnjega Janez Zaletel (24,5). V jesenskem delu sezone bo za najboljše še veliko priložnosti, zaključek lige, državna prvenstva, pokalna tekmovanja ... .

MIHA ČIŽMAN PPGK OLIMPIJA LJUBLJANA V ODLIČNI FORMI

Miha Čižman član ljubljanske Olimpije je letos v odlični formi. Zmagal je na prvem krogu 1. PPL, z 32 točkami; v tretjem krogu je za zmago dosegel kar 37 točk, z odlično igro pa se je izkazal tudi njegov soigralec Almir babič, 34 točk. Prvič je uspešno nastopil tudi nov klub, Klub Pitch&Putt Papež, s Tabora pri Preboldu, ki je osvojil 36 točk. Na lestvici, pred zadnjim krogom, ki bo v jeseni, na Žaženberku tako vodita ekipi Olimpija 1, 360 točk, pred Olimpijo 2, 309 točk. Stik z vodilnima drži ČIGK Trebnje 1.

SAŠA LEBAN, OLIMPIJA 2 - PRVA ŽENSKA ZMAGA

na 2. krogu 1. PPL, na Trebnjem, je prvič v zgodovini slovenskega Pitch&Putta zmagala ženska, Saša Leban, članica ljubljanskega PPGK - z odličnim rezultatom 36, bruto seveda! To leto v ligi tekmuje že 6 deklet in prepričani smo, da se bo do konca tekmovanj ta število še zvišalo. Za Trebnje 2 so nastopili mladi igralci, ki so ze izkazali tudi z dobrimi rezultati. Trebanjci z mladimi res dobro delajo, tako, da se za bodočnost trebanjskega PP kluba ni bati. Najboljši rezultat je dosegel Leon Vidic - 23.

OLIMPIJA 1 IN 2 POVEDLI

Po korona premoru se je v prelepem okolju brdskega igrišča za PP, navkljub daljšemu deževnemu obdobju, na dobro pripravljenem igrišču, pričela PP sezona 2020, 1. krog 1. PPL. Za PP igrišče vzorno skrbi Tomaž Čadež (tudi za 3 nogometna igrišča NZS), član PPK STOL iz Žirovnice. Po odlični igri Mihe Čižmana in Almirja Babiča (32 oz. 29 točk, oba PPGKO 1, Ljubljana) ter Matjaža Slaka (30 točk, PPGKO 2), sta povedli obe ljubljanski moštvi (trenutno vodilna PPGKO 1, 107 točk, druga je PPGKO 2, 101 točka). Trem vodilnim ljubljanskim igralcem je pariral Vilibald Vengust (PPKŽ, 29 točk) in pripomogel k 4. mestu PPKŽ. Tretji so bili člani ČIGK Trebnje, 90 točk (odlično je igral Janez Zaletel, 27 točk)

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije