Zadnje objave

OD ZDAJ PP TUDI IZVEN OBČINE PREBIVANJA

Odpravljena je splošna omejitev gibanja prebivalcev Slovenije na občine, tako, da lahko poslej igrate Pitch&Putt na vseh naših igriščih, z omejitvami in na način kot to predpisujejo ustrezne vladne in zdravstvene organizacije, V teku je odpravljanje še nekaterih omejitev, tako, da bo v naslednjih dneh jasno, če bo mogoče pričeti s turnirsko sezono PP. Med prostim igranjem in igranjem na turnirju pravzaprav ni razlike, upoštevati je potrebno le varnostne ukrepe (redno umivanje rok, pravila higiene kašlja, varnostna razdalja med igralci, uporaba zaščitne maske na recepciji igrišča, peščenih ovir ni potrebno grabiti, palice z zastavico v luknjah se ne dviguje, druženja po turnirju ne bo ...). P

IGRIŠČA ZA PP SO SPET ODPRTA

Od 20.4.2020 so slovenska PP igrišča spet odprta, vendar le za igralke in igralce iz občine, kjer je igrišče. Veljajo vsi varnostni ukrepi, ki jih je potrebno upoštevati (redno umivanje rok, pravila higiene kašlja, varnostna razdalja, uporaba zaščitne maske na recepciji igrišča ...). Upajmo, da bodo v kratkem, od 1.5.2020 dalje, sproščeni še nekateri ukrepi ..., da začnemo s tekmovalnim programom PPZS in klubov članov PPZS. O tekmovanjih PPZS boste pravočasno obveščeni, na naših spletnih straneh in s klubskimi okrožnicami. ŽELIMO VAM PRIJETNO IN USPEŠNO SEZONO 2020!

V NOVO SEZONO Z NOVIMI PRAVILI

Svetovno združenje nacionalnih Pitch&Putt zvez FIPPA je izdalo nova Pravila Pitch&Putt igre, ki bodo veljala v obdobju od leta 2020 do leta 2024, torej že od letošnje sezone dalje. Pravila se v marsičem razlikujejo od prej veljavnih pravil, so poenostavljena, napisana na 28 straneh. Priporočamo vam, da jih pregledate, preberete, ker jih bomo na tekmovanjih v tej sezoni uporabljali (https://www.pitchputt-slo.com/pravila).

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije