Zadnje objave

REZULTATI, HCP, STATISTIKE ...

PPZS na svoji spletni strani objavlja tudi vse rezultate, HCP, statistike ... : . Klubi in igrišča s tem programom vodijo tudi svoja interna tekmovanja, ki bodo objavljena na spletu PPZS in FIPPA. S svojimi internimi tekmovanji omogočajo članom igranje za spremembo HCP. Za programsko opremo na področju tekmovanj in HCP pri nas skrbi Klara Klančnik Kozlar, članica UO PPZS in PPK Žaženberk, tako, da jo igrišča in klubi lahko kontaktirajo za več informacij ali pomoč (klara.kozlar@zazenberk.com).

U14 - NAPET BOJ ZA DRŽAVNEGA PRVAKA NA 1. SLO JUNIOR OPNU

Na 1. prvenstvu Slovenije v Pitch&Puttu za mladino je bil boj za prvega državnega prvaka v kategoriji U14 napet do konca. Zmagal je Vid Zaletel, 23 točk, državni podprvak je bil Anže Lavrih, ki je dosegel enako število točk kot zmagovalec, tretje mesto pa je osvojil Leon Vidic z 18 točkami. Vsi so člani domačega ČIGK Trebnje.

1. SLO JUNIOR OPEN - ZMAGOVALCI U10

Ponosni nosilci medalj in praktičnih nagrad - zmagovalci 1. slo junior opna v kategoriji U10 so bili: državni prvak Erazem Bevc, državni podprvak Luka Bajuk in tretji v državi Izak Zaletel, vsi člani domačega ČIGK Trebnje. Nagrade je podelil prizadevni predsednik ČIGK Trebnje Matjaž Lavrih.

1. SLO JUNIOR OPEN

Pred poletnimi počitnicami so Pitch & Putt zveza Slovenije, Čip in golf klub Trebnje in igrišče za Pitch&Putt Bleto Trebnje organizirali 1. slo junior open. Tekmovanje je bilo izvedeno v dveh skupinah, U10 in U14. PPZS se Tonetu, Ralfu in Matjažu zahvaljuje za odlično pripravljeno igrišče in organizacijo. Nadebudneži so, prevdvsem tisti iz skupine U14, prikazali dobro igro in velik napredek. Organizatorji že razmišljajo o 2. Slo junior opnu 2020, ČIGK Trebnje in igrišče za PP Blato Trebnje pa kandidirata za organizacijo tega tekmovanja.

MATIČNE EVIDENČNE ŠTEVILKE, ČLANARINA

PPZS uspešno širi svoje članstvo, ki se vse bolj udeležuje uradnih tekmovanj PPZS. Na zadnjih dveh tekmovanjih je prišlo do težav z izračuni rezultatov. Razlog so neurejena članstva nekaterih udeležencev turnirjev. Vse klube, ki se udeležujejo turnirjev PPZS prosimo, da pred turnirjem uredijo članstvo za vse udeležence - izpolniti je potrebno pristopno izjavo in poravnati članarino PPZS. Vsak tekmovalec potem dobi svojo matično evidenčno številko brez katere rezultatov ni možno izračunati. Izračuni rezultatov so osnova za vodenje lestvic in rang list. Za vse nejasnosti prosimo kontaktirajte Klaro, ki je pri PPZS zadolžena za članstvo in računalniški program za izračun rezultatov (Klara: 031

Herma Kleinlugtenbeld na Slo Open

SLO OPEN 2019 bo, kot kažejo zadnje prijave, tudi izjemno kakovostno tekmovanje. Prijavljenih je kar nekaj tujih igralcev PP s HCP okoli nič. Prijavila pa se je tudi najboljša igralka PP na svetu Herma Kleinlugtenbeld iz Nizozemske, vodilna na svetovni rang listi. Herma ima HCP -1,7!

SLO OPEN - Še Čilenec in Nizozemca

foto: Aleš Fevžer PPZS, PPGK Olimpija Ljubljana in Igrišče za PP Stanežiče Ljubljana, se intenzivno pripravljajo na vrhunec PP sezone pri nas - na že 3. SLO OPEN - 3. MEDNARODNO ODPRTO PRVENSTVO SLOVENIJE V PITCH&PUTTU ZA ŽENSKE IN MOŠKE, POSAMEZNO IN MOŠTVENO (POKAL NARODOV), OD 6. - 8. SEPTEMBRA, 2019, NA IGRIŠČU ZA PP STANEŽIČE LJUBLJANA. Zadnji rok za prijave je 6.8.2019. Prijavljeni so že igralci in igralke iz Slovenije, Hrvaške, Španije, Baskije, Katalonije, Nizozemske in prvič na Slo Opnu - prijava iz Južne Amerike, iz Čila. Prvenstvo bo zelo zanimivo in kakovostno, vredno ogleda.

Pred počitnicami še SLO Junior Open in 1. PPL

PPZS je prestavila termina za SLO Junior Open in 1. PPL, ker je GZS na termin mladinskega prvenstva PPZS naknadno uvrstila svoje tekmovanje za mladino. Ker mladi tekmujejo na dveh frontah, bi bila tako udeležba na enem in drugem tekmovanju okrnjena. Posledično je bil prestavljen tudi 4. krog 1. PPL. SLO Junior Open bo tako v soboto, 15.6.2019, na igrišču Blato Trebnje, 4. krog 1. PPL pa v nedeljo, 16.6.2019, na igrišču Brdo pri Kranju (razpisa tekmovanj).

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije