Zadnje objave

2. KROG 1. PPL IN 70 LET TONETA ZALETELA

Tone Zaletel, PP entuziast, ravno na dan 2. kroga 1. PPL, ki bo na njegovem igrišču Blato Trebnje, v soboto, 11.5.2019, s startom na znak ob 9.30, praznuje obletnico - okroglih 70 let. Ta jubilej bi rad praznoval tudi z nami - pogostil nas bo z odojkom in njegovim cvičkom, ki je na tekmovanjih tega vse boljšega dolenjskega vina letos pobral kar nekaj nagrad. Še pred tem prijetnim dogodkom po zaključku turnirja pa se bo na igrišču zagotovo razplamtel boj za točke, saj so na vrhu lestvice precej poravnana kar 4 moštva. Nasvidenje na Blatu Trebnje.

1. PPL - PPGK OLIMPIJA 2 IN TOMAŽ KOLEŠA NA VRHU

V 1. krogu 1. PPL, ki je bil odigran na PP igrišču Brdo pri Kranju, so povedli igralci moštva PPGK OLimpija Ljubljana 2 (99 točk), ki je igralo v sestavi Ivo Pufič, Tomaž Koleša, Aleš Borut Ivanko in Matjaž Slak. Na drugem mestu je bilo moštvo PPK STOLA iz Žirovnice (89), tretji so bili člani PPGK Olimpija 1 (86), četrti ČIGK Trebnje (86) in peti PPK Žaženberk iz Prebolda (24). Pri Olimpiji 2 sta izjemno dobro odigrala Tomaž Koleša (31 točk) in Matjaž Slak (29), ki sta povedla tudi na častni listi najbolj uspešnih slovenskih igralcev PP, tretji na listi je Bojan Mesec (28), član PPK STOL. Naslednji, 2. krog bo 11.5.2019, na igrišču za PP Blato Trebnje.

ZAČETEK SEZONE - 1. KROG 1. PPL

V soboto, 20.4.2019, ob 9.30 (start na strel), na igrišču za Pitch&Putt Brdo pri Kranju, pričenjajo sezono tudi slovenski igralci Pitch&Putta. V 1. krogu 1. slovenske lige v Pitch&Puttu se bodo pomerila moštva šestih klubov, ki sestavljajo 1. PPL. V lanskem letu je bil najuspešnejši Pitch&Putt klub Žaženberk iz Prebolda, ki je bil za las boljši od ČIGK Trebnje, 3. so bili igralci PPK STOL iz Žirovnice, na 4. mestu je bil PPGK Olimpija Ljubljana, ki se je priključil kasneje. Tekmovanje je vsako leto bolj zanimivo, množično in kakovostno, v letošnji sezoni pa bo boj za vrh še toliko bolj napet, zagotovo do zaključnega kroga, ki bo v septembru, na igrišču za PP Žaženberk.

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije