Zadnje objave

1. SLO JUNIOR OPEN NA TREBNJEM

PPZS bo, skupaj z domačim ČIGK Trebnje, na PP igrišču Blato Trebnje organizirala 1. mednarodno odprto prvenstvo v PP za mladino - 1. SLO JUNIOR OPEN (U18, U14, U10, odvisno od števila prijav). Tekmovanje bo v soboto, 8.6.2019, s pričetkom ob 9.30, start na znak, uradni trening bo dan prej, v petek, 7.6.2019, od 11.00-17.00. ure. Igralnina v višini 30 EUR vključuje 2 žetona za vadbene žogice, 2 karti za igranje, vodo in sadje na dan tekmovanja in kosilo ob podelitvi nagrad najbolj uspešnim. Podrobnosti so v razpisu na spletni strani PPZS.

V LJUBLJANI: OLIMPIJA 1 - 109, TREBNJE 103, OLIMPIJA 2 102, 1. NA ČASTNI LISTI NAJBOLJ USPEŠNIH - PE

V 3. krogu 1. PPL sta, poleg ČIGK Trebnje (103 točke), dominirali domači ekipi, Olimpija 1 s 109 točkami in Olimpija 2 s 102 točkama. Boj za vrh je bil izenačen in napet, saj so vse tri ekipe dosegle čez 100 točk. Naslednji, 4. krog 1. PPL bo na Brdu pri Kranju, v soboto, 15.6.2019. Ker je 1. PPL vse bolj popularno tekmovanje bo v naslednji sezoni formirana še 2. PPL. Peter Rajačič je bil najbolj uspešen igralec tudi v 3. krogu 1. PPL, tako, da na častni listi najbolj uspešnih igralcev PP pri nas premočno vodi s 17 točkami naskoka pred Ivom Pufičem, 23 točk (oba PPGK Olimpija Ljubljana 2). Med vodilnih 5, vsi so člani PPGK Olimpija Ljubljana, se je vmešal le član PPK STOLa iz Žirovnice Bojan

S PRVIM UDARCEM V LUKNJO - MITJA KOLENC

Nasmejani Mitja Kolenc - v sredini Da je bil dan popoln ... sonce, udeležba, rezultati, igrišče, organizacija, pogostitev ... se je potrudil član domačega kluba ČIGK Trebnje Mitja Kolenc, ki je na 17. luknji zadel s prvim udarcem v luknjo - letošnji prvi hole-in-one na uradnih tekmovanjih PPZS. Mitja se je, kot je to v navadi, s kozarčkom penine, izkazal še na pogostitvi, tako da so mu prisotni lahko še enkrat čestitali ob srečnem dogodku.

TONE 70

Tone, 3. z leve Ob svojem okroglem jubileju je Tone prejemal čestitke vseh prisotnih, tudi za odlično pripravljeno igrišče, organizacijo in pogostitev. Še posebej je bil vesel čestitke in darila Trebanjskega župana Alojzija Kastelica in predsednika PPZS Jožefa Klančnika, od katerega je prejel spominsko majico "Tone 70" z znakoma PPZS in FIPPA. Ena najlepših čestitk ta dan pa je zagotovo bila polno igrišče zadovoljnih udeležencev slovenske PP lige.

OLIMPIJA 2 IN BOJAN MESEC NA VRHU

udeleženci 2, kroga 1. PPL na Blatu Trebnje V drugem krogu 1. PPL, ki je bilo odigrano na Trebnjem, je bila udeležba najbolj množična doslej, tako, da sta bila potrebna dva starta. Še posebej veseli, da so na turnirju uspešno nastopili tudi mladi igralci domačega kluba. Olimpija 2 se je utrdila na prvem mestu (95 točk, odlična igra Petra Rajačiča - 30 točk), drugi so bili člani ČIGK Trebnje 1 (95), z enakim številom točk kot Olimpija 2, tesno za petami pa so bili igralci PPK STOL Žirovnica (88). Na lestvici tako vodi PPGK Olimpija Ljubljana 2 (194), pred ČIGK Trebnje (181) in PPK STOL Žirovnico (177). Na častni rang listi najbolj uspešnih slovenskih igralcev PP je prišlo do spremembe - prvo

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije