Zadnje objave

Frenk Svetina vodi na rang listi najboljših slovenskih igralcev PP

Frenk Svetina, na fotografiji prvi z desne Frenk Svetina, član PPK STOL iz Žirovnice, še vedno vodi na rang listi najboljših slovenskih igralcev PP (12 točk). Na prvem mestu se je obdržal z dobro igro v prvih dveh krogih 1. PPL. Drugo mesto si delijo Tomaž Koleša, PPGK Olimpija Ljubljana, ki je odlično igral v 3. krogu 1. PPL (28 točk), Bojan Mesec, PPK STOL Žirovnica in Dolfe Naraks, PPK Žaženberk, vsi s po 10 točkami. Do konca sezone sta od tekmovanj za rang listo preostala še 2 kroga 1. PPL, pokalno tekmovanje in državno prvenstvo (posamezno in moštveno).

ČIGK Trebnje na 1. mestu 1. PPL - odličen začetek PPGK Olimpija Ljubljana

Na odlično pripravljenem igrišču za Pitch&Putt Stanežiče Ljubljana, kjer domuje novoustanovljeni Pitch&Putt golf klub Olimpija Ljubljana, je bil odigran tretji krog 1. PPL. Prve luknje je igralce spremljal dež. Vztrajanje se jim je izplačalo, saj so bili v nadaljevanju nagrajeni z lepim vremenom. Kot se za domačina spodobi le ta zmage ni izpustil iz rok. Z odlično igro je izstopal Tomaž Koleša (28 točk), Ljubljančani pa so skupaj osvojili 99 točk, pred Trebnjim z 81 točkami, STOLom z 62 točkami in Žaženberkom s 25 točkami. V 1. PPL tako vodi ČIGK Trebnje (170 točk), pred PPK STOL (165 točk), PPK Žaženberk (128 točk) in PPGK Olimpija Ljubljana (99 točk). PPK Capo di Istra Koper in Klub PP Pap

PPGK Olimpija Ljubljana - novi član PPZS

PPZS je bogatejša za nov PP klub - Pitch&Putt golf klub Ljubljana. Klub ima sedež na imenitnem ljubljanskem objektu za PP (kompleten vadbeni poligon in 9 PP lukenj) na Stanežičah, v Šentvidu, v Ljubljani (http://www.sport-ljubljana.si/Golf_center/). Predsednik kluba je izkušeni Drago Banovič, tako, da se za razcvet kluba ni bati, igrišče pa vzorno vodi zagnani Aleš Perčič. Klub bo sprejet v redno članstvo PPZS, igrišče bo certificirano, ob prvem PP turnirju v okviru PPZS, v 3. krogu 1. PPL, 18.5.2018, na Stanežičah, pa bosta klub in igrišče prejela certifikat PPZS, Pri PPZS si želijo, da bi klub s svojimi igralci nastopil že na prvem uradnem turnirju na njihovem igrišču.

Frenk Svetina - hole in one v 2. krogu 1. PPL

Član PPK STOL Frenk Svetina je z odlično igro dosegel največ točk (22) v 2. krogu 1. PPL, ki je bilo na igrišču Blato Trebnje. Za vedno pa si bo zapomnil svoj 1. hole in one. Frenk je namreč izkušen golfist, golf igra že malo manj kot 40 let in je skoraj ves svoj delovni čas preživel na igrišču za golf Bled, kjer je bi zaposlen kot vodja obeh klubskih hiš (kraljeve in jezerske). Svoje bogate golfske izkušnje zdaj s pridom izkorišča na slovenskih igriščih za PP, ki mu je, kot pravi, zelo pri srcu in pisan na kožo. Veselju seveda ni bilo konca, penino na igrišču je daroval organizator turnirja Trebanjski ČIGK, seveda pa Frenk ni pozabil na staro navado, da je treba vsem tistim, ki so hole in o

Trebanjci so izkoristili prednost domačega igrišča

Člani domačega ČIGK Trebnje so z odlično igro deklasirali svoje kolege v 1. PPL. Še posebej se je izkazal mladi up Leon Vidic, ki je dosegel 20 točk, odlično pa so odigrali tudi njegovi starejši kolegi: Tone Zaletel 20 točk, Alojzij Kastelic 17 točk, Vojko Golob 17 točk. Točke sta dodala še Ralf Pančur (14 točk) in Tomaž Vidic (7 točk). V 1. PPL trenutno premočno vodi PPK Žaženberk s 143 točkami, drugi je ČIGK Trebnje s 110 točkami in tretji PPK STOL s 103 točkami. Naslednji, 3. krog 1. PPL bo gostil novi član PPZS, Pitch&Putt klub Olimpija Ljubljana, na svojem igrišču Stanežiče, v petek 18.5.2018.

Arhiv

© 2016 Pitch&Putt zveza Slovenije