top of page
ZADNJE OBJAVE
recent posts

YANN LE TALLEC /FRANCIJA/ ZMAGOVALEC SLO OPNA 2019


Najboljši trije na SLO Opnu 2019, z leve

Zmagovalec: Yann Le Tallec /Francija/, tretje mesto absolutno in prvo mesto ženske: Herma Kleinlugtenbeld /Nizozemska/, viceprvak: Ian Farrelly /Irska/.

Letošnje, tokrat že tretje po vrsti, mednarodno odprto slovensko prvenstvo v Pitch&Puttu si bomo zapomnili po izjemno kakovostni udeležbi igralcev iz tujine, lepem vremenu, praktično brez dežja, kljub slabim napovedim, prijetnem vzdušju ob druženju na klubski terasi odlično pripravljenega igrišča za PP Stanežiče Ljubljana. Vse pohvale gredo tudi organizatorjem PPGK Olimpija Ljubljana in Šport Ljubljana, na čelu s predsednikom kluba g. Dragom Banovičem in ekipi PPZS, ki jo vodi g. Jožef Klančnik. Svoje delo je odlično opravil tudi g. Aleš Perčič, direktor prvenstva.

4. mesto je pripadlo Švicarju Dieterju Heutschiju, z odličnim 5. mestom se je izkazal Almir Babič, član PPGK Olipija Ljubljana, ki je osvojil tudi naslov državnega prvaka v PP za leto 2019, 6. je bil Ivo Bračun, 7. Matjaž Slak. Lanski zamgovalec Pere Ferret Mirabent (Katalonija) je bil letos na 9. mestu!

Slovenska prvakinja v PP za leto 2019 je postala Sabina Dietner, članica PPGK Olimpija Ljubljana

V naslednjem letu bo SLO Open v času od 4.-6. septembra, pravtako na igrišču za PP Stanežiče Ljubljana.

ARHIV
archive
bottom of page